BLÅ RRICKIG


DAGEN'S



NY PRICKIG BLÅ


S SOM I SKRIDSKOR

Ska se till att fixa bloggen i helgen när jag har tid .. Idag åkte vi skridskor, long time no see kan man ju säga, men det gick i alla fall att åka. Sedan hade vi en fjuttig svenska lektion och NU äntligen LOV. Ett fullbokat lov..
Det blir en sväng på stan om en stund och sedan spenderar jag kvällen hos älskade Denice.

I SOM I IDIOT

Fyfan vad man får damp på vissa särskilda i klassen. Förstår inte att man ska vara så omogen! Väx upp, förstår inte hur du kan vara sån idiot?


F SOM I FULLT UPP

Trodde att jag skulle få ett lugnt lov.. men nej, har 1000 saker att göra, och är inbokade. Oh my, ska köpa mig en almanacka i veckan..

V SOM I VILL SOVA

Det går bra för mig i många ämnen i skolan just nu, mvg:na bara flödar. Haha. Nej, men skön känsla.

Vi hade en muntlig redovisning, där man fick bli intervjuad. Sedan klippte jag Emmy! Kanon resultat! Fick skjuts av läraren till station så jag skulle hinna min buss! Tack Maria!

Nu inväntar familjen pappa, så ska vi mumsa goda semlor ihop + top model!
Tur att vi är lediga imorgon, har endast utvecklingssamtal. ;)


G SOM I GIVE UP

Har haft en bra helg trots alla problem med att bråka med många. Måste framför att Denice gjorde min helg så mycket bättre. Du får mig att inse saker som jag kanske borde tänk på för längesen..
Tack för du finns gumman. Vad vore jag utan dig? Fick många glada skratt på jobbet och allvarliga samtal. Samt Elli fick också mig att tänka annorlunda.

Idag har jag pluggat och insett att jag har massor att göra imorgon inför tisdag.. Kvällen spenderades med familjen framför Burlesque med Ben & Jerrys. Alltså, imorgon blir det stor plugg dag för min del..

Ska fixa min blogg mera i veckan när jag har tid.. Den har hängt sig på något vis. GODNATT


L SOM I LÄSA

Har läst hela dagen. Förstår inte boken eller vad fan den handlar om.. Men har ett kapitel kvar.. Håll ut Julia.


T SOM I TRÖTT

Bryter en oskriven regel genom att sova med sminket på.. Kommer ångra mig imorgon. Men är för trött! Jobbat tre helger i rad nu, pjuh! Med det säger jag godnatt!


J SOM I JOBBA

Nu ska jag strax börja fixa mig och sedan ta bussen till mitt jobb eftersom alla i min familj gjort uppror och inte vill skjutsa. Det blir stängning för min del, wish me good luck.



En bild från i höstas

T SOM I TANKAR

Jag trodde inte det kunde bli värre än vad som tidigare hänt i veckan. Men tydligen..

Jag vet inte ens vems skull jag bloggar/skriver för. Känner att en viss del av mig tappat intresse. Men ibland är det skönt att skriva av sig. Men samtidigt, eftersom jag har en VÄLDIGT dåligt period just nu så känns det bara som att all negativitet skrivs och ingenting av det positiva.

Jag känner verkligen att allt som hänt nu på senaste tiden, tagit så mycket på krafterna eftersom det är 24678236129 saker som hänt. Jag har påsar under ögonen, drömmer mardrömmar, önskar mig bort, vill att allt ska försvinna, plugget påverkas, blir sur, irriterad och arg jätte lätt,och all ork försvinner. Känner att jag har klagat på allt senaste tiden. Förlåt mina vänner. Tack för att ni orkar stå ut med mig.

Men samtidigt försöker jag koppla bort allting och låta det vara som vanligt, är det bra verkligen? Egentligen tror jag att jag måste ta tag i allt så att det blir bättre.. h o p p l ö s t j o b b i g t

Frågan är, hur ska jag gå till väga?

B SOM I BLÅTT

Fick hem busskortet på posten. Oh I'm som happy.



H SOM I HÄNDELSER

Jobbade hela förra helgen. Lördag efter jobbet mötte jag upp Sara och vi drog vidare till Ztina för att parta loss med tiotal andra. Grym och minnesvärd kväll. Träffade några som jag inte sett på länge! C hämtade mig mitt i natten och jag sov som en stock. Klockan tolv dagen efter satt jag i kassan på jobbet..
Sedan blev det tevetittande och så småningom sängen.
Hade en grym helg på jobbet och mycket tack vare Denice. Love you woman!


N SOM I NY TRÖJA

Dagen har varit lite halv skum. Har ignorerat sms och samtal. Behöver verkligen tänka och behöver egen tid känner jag.
Fick namnsdagspresent imorse, presentkort! Så efter skolan gick jag på stan med Fia och köpte mig en fin tröja. Vi vimsade runt och tillslut landade vi på café hörnan. Nyss har vi firat mg med god kladdkaka och frukt. MUMMA.

Äntligen fredag imorgon. Ska inte göra ett PISS imorgon, underbart. Behöver verkligen vila. Har haft fullt upp tre helger i rad nu. Även om jag ska jobba denna helg också så ingår vila där med.

New favorite


U SOM I UTAN LÄRARE

Sitter på engelskan. Vår lärare kom aldrig, hon är väl sjuk. Då tappar man motivationen till att läsa en engelsk bok?! Så jag ska snart gå här i från och träffa mina puppor.
Förresten så har jag namnsdag idag! Mamma överraskade mig imorse med ett presentkort så i eftermiddag ska jag köpa mig något fint!

Bild från i helgen


I W I L L G O A L O N E

Hållit på med designen hela eftermiddag/kvällen. Den är ännu inte färdig men ändå inte så långt ifrån. Det var en kortis dag i skolan, bara till 11, skönt! Imorgon blir det dock en längre! Men Elin ska komma på kundpasset, de är på tiden någon som man känner. Är bara massa främlingar man får.. hehe. Annars har jag varit allmänt förbannad och ledsen. Vad är det för liv jag lever egentligen??? Men som tur är: ska jag ta en fika med S imorgon! Min räddning.

Föresten, allt med mitt busskort har löst sig. De hade access numret i skolan, så nu har jag förlustanmält det! Och tills vidare får jag låna ett busskort av skolan. Älskar min skola ibland.

Haha detta sms gjorde min dag! Men har namnsdag imorgon den 16e!!


J U S T A T I P

Lita inte på någon, man kan inte det. Man kan bara lita på sig själv. Ett tips bara.

J O B B I G D A G

JÄVLAKUKARSELAPAGRIS...
Missade bussen med 1 min. Fick vänta på den i 70 min. Sen tappat Accesskoret.. Vad händer näst? Att alla hjärtans dag går snett? Dra mig baklänges. Eller i alla fall här ifrån, långt bort. Hoppas på att busskortet finner mig snart. Annars blir det jobbigt. Vill bara gömma mig under täcket och gråta floder.


S L I N G O R

Var tvungen att göra någonting med mitt äckliga hår så det fick bli en lite ljusare nyans på det hela!!

Före.

Under processen. Mamma ryckte slingor. Fy fan, gjorde ont. Tur att man själv är utbildad i detta. hehe.

Resultatet. Slingade utväxten och gjorde resten ännu ljusare.