M Y S I S T A N

Efter en hel del fyndshopping, fika på Waynes inne i storstan är jag hemma. Har färgat mammas hemska utväxt! Köpt massa frisör tjosahejsan.. Imorgon blir det väl hejdå utväxt för min del!
Helt slut. Kan vi låtsas att vi är lediga imorgon???

Nu ska jag läsa bok, tror ni jag pallar?


W E M A I D I T A L L T H I S W AY

Älskade söndag och hatade söndag. Älskar söndagar på ett sätt. Det är den dagen man tar det lugnt och tar ikapp all sömn som man missat i veckan. Men ända så är det sista dagen på helgen.

Som sagt får panik inför mitt hår.. så förbereder mig inför morgondagen då det är skola. Då mamma och jag ska in till stan för att köpa hårfärg, hätta, oxiationsmedel osv.. NEEDED.
keep in touch.

D E S P E R A T E H A I R C U T ?

Blev desperat av min lugg som aldrig vill bli lång, så tog saxen själv och klippte av några cm.. Så desperat är jag! hehe.... vill klippa mitt hår ännu mer. EMMY KLIPP MIG, 5CM TILL..
Nu: Ska strax börja med maten och sedan får jag sällskap av Fia, och så blir det film som jag hyrt, mys och massa prat hela natten. Underbart. Känner att det kommer bli en bra helg!


Bilden är dock före jag klippte mig


T J U G O S J U N D E J A N U A R I

Faktiskt hänt mycket idag. Åt mumsig frukost. Invigde min nya Starbuck och mina nya parfym som jag fick igår av bästa pappa.
Gick upp nio. Storstädade huset. Mötte C nere på stan vid tolv, shoppade smått och tog en mysfika på tre praliner i några timmar.



S O M E Q U E S T I O N S I A S K

Ska jag, ska jag inte? Mår jag bättre av det eller sämre? Bra konsekvenser eller dåliga? Bli en annan person eller vara lika? Bli oberoende av folk eller beroende? Bli glad eller ledsen?
Decisions, decisions.. What to make?


I D O N T W A N T T O G O

MÅR BARA ILLA PÅ ALLTING. sry för negativa inlägg.


OMTUMLANDE

Först lite otäcka saker på jobbet. Sen fått reda på att min bror krockat med ett rådjur när jag slutat jobbat? Vad vill världen mig?
Gick bra att jobba annars, lugnt med folk var det.
Idag gjorde jag massor med ärenden min min kära pappa. Det var mysigt.
Innan jag stack till jobbet fick jag för mig att bara en chokladtryffelkladdkaka. Den stelnar nu under natten och imorgon blir det premiär. Foto kommer imorgon, och recension.

Inser just nu när jag tittar i mitt rum, så borde jag verkligen städa.. Får bli imorgon, ska inte göra ett jota då. Känns fantastiskt bra! GODNATT FOLKET.


<3

Tänker på dig Emelie.
- Grattis på födelsedagen. Du skulle fyllt 25 idag.
Vila i frid.


GODNATT


DAGENSUPDATE

Prov idag på morgonen. Gick ganska lyckat tror jag! Sen har dagen faktiskt bara flutit på. Övade stapelpermanent, vilket faktiskt gick över förväntat! Fick bli tvättat i håret av Sara medan alla kollade på, för hon visade en speciell massage! Tack Sara!

Måste säga att jag hade en ur gullig kund igår. Skåning från berga. Dessutom klippte jag en kund på rekordtid! NÖJD.

Bild från San Diego, USA.


HURSKADETGÅ

Det går tydligen inte att kommentera när jag bloggar från mobilen.. Och majoriteten av alla inlägg skriver jag på mobilen.. Får försöka fixa det.

Idag kommer en tjej från Wella eller LOreal, kommer inte ihåg vart. Hon ska informera oss om massa roliga frisörsaker. Eftermiddagen har vi kundpass, är inte sugen på en kund idag, hehehe så alla andra får ta kund!!
Puss


BARNENSÖ

Godnatt säger jag och lägger upp en bild från när vi var små, känner ni igen mig?


DANIELBJUDEROCKSÅ

Video snodd från snygga Matilda


JAGSAKNARDIGINTE

Vill bara ha helg. Orkar inte riktigt med skolan just nu. Jag har två obligatoriska prov i veckan. Okej, kanske inte ska klaga när jag vet att andra har det så mycket värre. Men just nu har jag en svacka i livet. Mår illa och har ingen aning om vart vägen leder..

En lång dag idag, hoppas på att sluta tidigare. Nästan hundra på det.


-----

JÖSDJÄASNFCNBGDVUIVASCBLXZBLC/!#&)"=/#

Så känner jag just nu! HEJDÅ

ISAIDRED


BREAKFAST

Gick upp sent idag, oj så skönt det var. Det enda jag hunnit med är ta hand om tvätt och ätit frukost.
Eftermiddagens planer är att klippa pappa, plugga och plocka undan saker på rummet.


EVENTSOFYESTERDAY

Hade en underbar dag igår. Gick på stan och shoppade lite. Fikande så otroligt gott. Efteråt drog vi hem till Fia för att inviga första smaskiga semlan.
Fick besök av Ztina och det blev äta gott och dricka gott.

Kvällen avrundades hemma hos Ztina med ost och kex, och massa skitsnack.
- måste säga att det var den mest galna och roliga dagen på länge.

 


DOWNTOTOWN

Om någon minut ska C skjutsa mig ner på stan för jag ska möta Fia. Det blir småshopping, fika och fotbollstittande! Hör av mig mot kvällen.


HARDTOSTAY

Bloggappen cepade sig så blev miljontals kopiabilder i inlägget under. Ska fixa det senare..
Så här kände jag mig imorse. Tur att det är fredag imorgon.