MAKE IT WORK

Slutade tidigare idag, fick jobba hemifrån på min engelska. Jätte skönt. Träffade Kajsa på bussen hem så det blev en hel del prat om allt! Har saknat den roliga figuren!

Imorgon kommer L'Oreal till oss och har föreläsning om permanent, kommer bli intressant. Hopppas bara på egen hårvård senare på eftermiddagen...

nu: DAGS FÖR MATLAGNING.

NAKED JUICE BAR

C & jag for ganska tidigtpå lördag morgon till Täby och shoppade faktiskt en hel del smått och gott. Vi åt på Subway, som jag inte ätit sen jag var i staterna. Men helt okej gott, inte så smakrigt men! Vi får sedan hem med en varsin smoothie, HUR god som helst. Kommer bli tradition att köpa där!


Senare kom Sofia till mig och vi fixade oss supersnygga och drog sen till Kontrast där det blev firmafest! Alltid mysigt och roligt!

I söndags då var det upp och hoppa och plugga lite som jag hade missat när jag varit sjuk. Kl 16 var jag på jobbet och dags att tjäna lite pengar! Blev en sen kväll.






HÄLSNING TILL EMPAN

Hej Emmy. Tänkte bara säga att jag ska till Täby centrum imorgon så du vet det. Så att det inte händer som förra gången, att båda var där men ingen visste att den ena var där. Så om du åker dit imorgon kan du ju slå en pling om du känner för det. Så vi kan träffas och i alla fall säga hej. Love you.
Hej då Emmy.
PS. Jag har ätit alldeles för mycket godis ikväll och ska inte äta det på ett tag igen. DS.


LONG TIME NO SEE

Jag saknar Turkiet! Var helt jävla underbart. Oförglömlig resa bara med min bästa vän.



HIT OCH DIT

Imorgon ska jag bannemej till skolan igen.. känns som om jag går varannan dag. Men ska ha utvecklingsamtal, så får skjuts hem! UNDERBART!!!! vi går ju trots allt bara 3 timmar varav 1 timmes lunch!
PUSS PÅ ER

SLEEP TIGHT

Godnatt på er underbara. Visar en bild den dagen jag gick ut med egna lockar! Fick till det rätt bra. Vet inte om jag lagt ut bilden förut, men ni får acceptera det.


NYA LÄSGLASÖGON?

Min älskade mamma köpte läsglasögon för ett tag sen & hon köpte de för att hon tyckte de var balla bara för de var röda! Men hon använder dock inte dem, utan låter de bara ligga fint i sitt fodral..!
Haha man ser 50 år äldre ut! Ska jag skaffa?


UPDATE

Tog mitt pickpack och drog till skolan med 06:43 bussen! Pjuh det var längesen.. Men det tog inte lång tid innan jag kände att krafterna tog slut. Kändes bra att få vara lite social igen med vännerna och min underbara. Men efter lunch for jag hem.

Men man KAN inte vara hemma hela dagarna. Måste ta sig till skolan. Jag vill bara få tillbaka all kraft. Hemma imorgon också, och ha förhoppningar att kunna gå på fredag, vilket jag vill.

Ser ni hur mitt hår faktiskt växt mycket sen jag började ettan, fast vill klippa av en hel del. Men törs inte! Men Empan älskling kommer ta fram den stora saxen någon dag! Någon dag ska jag visa hur kort hår jag hade i ettan!

 


ANDRA CHANS



HELA GÄNGET

Ja då kan vi bocka av och säga att alla i min familj har gått med i min - check! UNDERBART.


MAGISKT BRA


TAPPA KONTROLLEN

We all can pretend that everything is okey, but in reality it isn't



VÄGEN UT

Vill bara skriva och säga att jag lever.. Men det är segt. Fått penicillin utskrivet och stark äcklig hostmedicin. Hoppas det hjälper.
Provade vart gränsen gick när det gällde ork idag. Mamma och jag åkte ner på stan och var borta kanske 40 min. Kanske efter 15, gav jag nästan upp. Då var all ork slut. Hoppas på förbättring.

Ljuset i mörkret

I all dessa mörker och sjukdomar så beställde jag hem en klänning som jag ska ha nästa helg!
Nu är det bingolotto.. Far och bror letade överallt efter bingolotter men de var slutsålda.. Men ser ändå!


Saker som jag gjort de senaste dagarna

- hostat

- hög feber

- druckit te

- ätit alldeles för lite

- ätit och sen hostat så mycket så kroppen bara ville få ut allt

- sett på filmer och dåliga serier

- gått ner 5 kilo

- velat dricka mjölk men inte kunnat.

- legat i soffan och inte orkat röra mig ett dugg


VÄRLDENS BÄSTA PAPPA!

Grattis på farsdag min världens bästa pappa. Finns ingen eller inget som toppar dig! Jag älskar dig.


INFLUENSAN, ELLER?

Har nog råkat utför influensan, YES!

FOKUS

Sitter på praktiken. Inte så mycket full fart just nu, men det blir väl. Jag ska snart luncha och ta en prommis på stan med Empan. Hörs så länge!


FRAMÖVER

Ny vecka nya tänk och nya händelser!
Nu ska vi ut på praktik igen, fast nu i två veckor! Skönt att slippa skolan, slippa pendla för den delen..
Känner mig inte alls nervös eller osäker för jag vet att jag kommer vara hos de bästa!
Tack o hej!


VHSBAND

Idag har jag tagit eget initiativ och sett på filmer från förr. När jag var liten. Kan säga att man blev rörd flera gånger. Underbart att se tillbaka och veta att man har världens bästa päron.